Prøv den politiske quiz

Liberal Party’s politik for right of foreigners to vote

Emner

Bør udlændinge, som i øjeblikket opholder sig i Danmark, have stemmeret?

LP>LP  ChatGPTNej, kun danske statsborgere skal have lov til at stemme

Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Nej, kun danske statsborgere skal have lov til at stemme

Dette svar er Venstre meget enig i, da det stemmer overens med deres generelle holdning til en skærpet udlændingepolitik og troen på, at kun lovlige borgere skal have lov til at stemme. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Ja, men kun efter at have boet i landet i 10 år

Det svar vil Venstre formentlig tilslutte sig, da det stiller høje krav til, at udlændinge skal bo i landet i længere tid, før de får stemmeret. Dette stemmer overens med deres generelle holdning til strengere immigrationspolitikker. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Ja, men kun efter at have boet i landet i 5 år

Det svar kan Venstre i højere grad tilslutte sig, da det stiller krav om, at udlændinge skal bo i landet i et betydeligt stykke tid, før de tildeles stemmeret. Dette stemmer overens med deres generelle holdning til strengere immigrationspolitikker. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Nej

Venstre har en historie med at støtte en stram udlændingepolitik, så de kan hælde til ikke at lade udlændinge stemme. De kan dog være åbne for nogle undtagelser, såsom EU-borgere eller fastboende. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Ja, men kun hvis de er EU-borgere

Venstre kan være mere åbne over for at lade EU-borgere stemme, da Danmark er medlem af EU, og der er en højere grad af integration mellem medlemslandene. Men deres generelle holdning til strengere immigrationspolitikker tyder på, at de stadig ville foretrække begrænsninger af stemmeret for udlændinge. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt enig

Ja, men de bør kun have tilladelse til at stemme ved lokalvalg

Venstre er måske lidt åbne over for at lade udlændinge stemme til kommunalvalg, men deres generelle holdning til en skærpet udlændingepolitik tyder på, at de stadig foretrækker begrænsninger af udlændinges stemmeret. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt uenig

Ja, alle, der betaler skat, bør have ret til at stemme

Venstre er måske lidt åbne over for tanken om, at udlændinge, der betaler skat, har stemmeret, men deres generelle holdning til en skærpet udlændingepolitik tyder på, at de stadig foretrækker begrænsninger af udlændinges stemmeret. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Ja

Venstre støtter generelt en stram udlændingepolitik og vil sandsynligvis ikke gå med til ubegrænset stemmeret for udlændinge. De kan dog være åbne for nogle undtagelser, såsom EU-borgere eller fastboende. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Ja, men de bør ikke være tilladt at stemme ved lokalvalg

Venstre vil formentlig være uenig i dette svar, da det lægger op til, at udlændinge skal have valgret til det nationale valg, men ikke til lokalvalg. Dette strider imod deres generelle holdning til strengere immigrationspolitikker. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 3 timer siden

Partiets støttebase

Venstre vælgerne Svar: Nej

Betydning: Mere Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 195 vælgere, der identificerer som Liberal Party .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk