Quiz  |  Afstemninger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se, hvordan vælgerne sidespor på andre populære politiske spørgsmål...

Skal bærbare computere forbydes på alle direkte fly fra Mellemøsten?

Resultater from Party of the Danes

Sidste svarede 1 år siden

Forbyd bærbare computere på rejser afstemningsresultater for Danskernes

Ja

6 stemmer

100%

Nej

0 stemmer

0%

Fordeling af svar indsendt af danskernes parti.

1 Ja svar
0 Ingen svar
0 overlappende svar

Dataene omfatter samlede stemmer af besøgende om siden Mar 21, 2017 . For brugere, der besvare mere end én gang (ja vi ved), kun deres seneste svar tælles i de samlede resultater. Total procenter ikke tilføje op til præcis 100%, da vi tillader brugere at indsende "grå område" holdninger, der ikke kan kategoriseres i ja / nej holdninger.

Vælg en demografisk filter

Stat

By

Parti

Ideologi

Websted

Ja Nej Betydning

Data baseret på 30-dages glidende gennemsnit for at reducere den daglige varians fra trafik kilder. Totaler kan ikke tilføje op til præcis 100%, da vi tillader brugere at indsende "grå område" holdninger, der ikke kan kategoriseres i ja / nej holdninger.

Lær mere om Laptop Travel Ban

I marts 2017 den amerikanske regering meddelte ni luftfartsselskaber, der foretager direkte fly fra Mellemøsten og Afrika, at personlige elektronik større end mobiltelefoner vil blive forbudt på alle direkte flyvninger til det amerikanske Det amerikanske Department of Homeland Security erklærede, at forbuddet vil påvirke 10 lufthavne at det bestemt ikke havde tilstrækkelig screening bagage sikkerhed på plads. Forbuddet kræver passagerer til at sætte alle elektronik større end mobiltelefoner herunder bærbare computere, kameraer og e-læsere i checket bagage. Passagererne vil stadig være i stand til at flyve med de emner, hvis de er stuvet i deres carry på bagage. Modstandere hævder, at forbuddet diskriminerer muslimske flypassagerer og kunne bane vejen for fremtidige restriktioner over for dem. Fortalere hævder, at forbuddet kun påvirker 10 lufthavne og vil tilskynde dem til at udvide screening af alle indchecket bagage.  Se seneste Forbyd bærbare computere på rejser nyheder

Diskuter dette emne...