Quiz  |  Afstemninger  |  Partier  | 
Svar DetteAnswer this

Flere populære Issues

Se, hvordan vælgerne sidespor på andre populære politiske spørgsmål...

Støtter du den militære offensiv mod ISIS i den irakiske by Mosul?

Resultater

Sidste svarede 1 år siden

Mosul afstemningsresultater

Ja

476 stemmer

87%

Nej

70 stemmer

13%

Fordeling af svarene indsendt af danske vælgere.

2 Ja svar
1 Ingen svar
0 overlappende svar

Dataene omfatter samlede stemmer af besøgende om siden Mar 27, 2017 . For brugere, der besvare mere end én gang (ja vi ved), kun deres seneste svar tælles i de samlede resultater. Total procenter ikke tilføje op til præcis 100%, da vi tillader brugere at indsende "grå område" holdninger, der ikke kan kategoriseres i ja / nej holdninger.

Vælg en demografisk filter

Stat

By

Parti

Ideologi

Websted

Ja Nej Betydning

Data baseret på 30-dages glidende gennemsnit for at reducere den daglige varians fra trafik kilder. Totaler kan ikke tilføje op til præcis 100%, da vi tillader brugere at indsende "grå område" holdninger, der ikke kan kategoriseres i ja / nej holdninger.

Lær mere om Mosul

I oktober 2016 allierede styrker sluttede med det irakiske militær til at lancere en offensiv mod ISIS styrker i den irakiske by Mosul. Efter ISIS overtog kontrollen med byen i 2014 allierede styrker og den irakiske militær har lanceret tre separate offensiver sigter mod at genvinde byen. De første to offensiver, at Anbar Campaign og Mosul offensiv var forgæves i deres forsøg på at udrense ISIS styrker fra byen. Den nuværende offensiv, slaget ved Mosul, blev lanceret i oktober 2016 og er fortsat ind i foråret 2017. I marts 2017 en amerikansk koalition luftangreb dræbte 200 uskyldige civile i byen. Humanitære organisationer i Mosul anslår, at mindst 600.000 civile er fanget i byen. Modstandere af offensiv hævder, at for at forhindre dødsfald af mere uskyldige civile allierede og irakiske styrker bør opgive kampagnen. Fortalere hævder, at lade ISIS kontrol en større irakiske by vil bringe ustabilitet i Mellemøsten og allierede styrker skal bruge nederlag ISIS enhver pris.  Se seneste Mosul nyheder

Diskuter dette emne...