Prøv den politiske quiz

Ofte Stillede Spørgsmål

Candidate Match: How important is this issue?

Jeg er uenig med resultaterne. Er denne ting korrekte?
Dette spørgsmål er normalt spurgt af brugere, der besvarer nogle spørgsmål (mindre end 15), kun vælge ja / nej svar, og ikke vægter betydningen af ​​hvert nummer. For at forbedre nøjagtigheden af ​​dine resultater, skal du sørge for at besvare alle spørgsmål, skal du vælge den holdning, der mest præcist afspejler dine overbevisninger ved at klikke på "vælge en anden holdning", og vægt betydningen af ​​hvert nummer ved at klikke på "vigtighed" bar til venstre for hvert spørgsmål.

Disse spørgsmål er alt for kompliceret for simple ja / nej svar. Hvordan skal jeg præcist at besvare dem?
Dette spørgsmål er normalt spurgt af brugere, der har deaktiveret javascript eller ikke mærke til de "vælge en anden holdning" option på quizzen side. Klikke på "vælge en anden holdning" vil vise mere nuancerede svar, og vil i de fleste tilfælde give mere præcise resultater. Hvis disse svar ikke er tilfredsstillende, kan du "send din egen holdning". Indsendelse din egen holdning, vil ikke matcher nogen kandidater, men vil tillade os at gennemgå populære holdninger, matche dem til kandidaterne, og tilføje dem som en officiel holdning.

Candidate Match: Choose another stance

Er denne hjemmeside ejes af (alt efter hvad kandidat / parti / corporation, du ikke kan lide)?
Nej, vi er ikke tilknyttet nogen kandidat, politisk parti, sponsorer, investorer eller interesseorganisationer. Det er bare de to af os med hjælp fra brugere som dig, der støtter tanken om at stemme ved spørgsmål, ikke sound bites.

Hvordan kandidaten matcher algoritme arbejde?
Dine svar er tilpasset hver enkelt kandidat svar baseret på en variabel procentdel skala. Disse variabler omfatter lidenskab faktorer (Hvor ofte kandidaten at tale om problemet, er det en topprioritet i deres platform, hvordan lignende er "lignende" holdning til deres officielle holdning) og tillid faktorer (Hvor længe har kandidaten holdt denne stilling , har de ændret denne holdning i fortiden, har deres stemme rekord og historie bekræfter denne holdning). For eksempel, på spørgsmålet "Har du støtte legalisering af marihuana?" Rand Paul har været en udtalt kritiker af krigen mod narkotika og har sagt pot brugere bør ikke sættes i fængsel. Rick Perry har sagt, at hver stat skal kunne beslutte, om at legalisere marihuana. Paulus har en meget høj match til "Ja" svar, mens Perry har en meget lav match til "Ja" svar.

Candidate Match: Show more questions

Når du ser mine venner resultater, de besvarede spørgsmål, som jeg ikke fik. Fik de en anden quiz?
Dette spørgsmål er normalt spurgt af brugere, der ikke bemærker linket "Vis Flere spørgsmål" under økonomiske, udenrigspolitik og indenlandske udstedelser sektioner på quizzen side. Hvis du klikker på dette link vil vise flere spørgsmål.

Er data om resultaterne kortlægge et repræsentativt udsnit af sandsynlige vælgere i hver stat?
Nej, resultaterne kort og state-by-state resultaterne afspejler en 3 måneders afsluttende gennemsnit af brugere, der har taget quizzen, ikke alle brugere, der vil stemme. Traditionelle meningsmålinger kalder en prøve af sandsynlige vælgere i en bestemt afstemning distriktet og ofte spørger direkte spørgsmål om kandidater og problemstillinger. Dataene på vores kort er baseret på, hvordan brugerne i hver stat svarede iSideWith quizzen.

Hvordan kan du bestemme en kandidats holdning?
Vi grundigt forskning kandidaternes holdninger og opdatere dem, hvis de ændrer i løbet af kampagnen. Vi bruger, og give et link til, deres seneste erklærede position som deres officielle holdning. Hver gang en kandidat ændrer deres holdning, de får en lavere overbevisning score for dette spørgsmål. En kandidat med en lavere overbevisning score vil ikke matche dig så stærkt som en kandidat, der aldrig har ændret deres holdning til dette spørgsmål.

Hvordan forhindre manipulation og duplikere indlæg i dit resultater kort og state-by-state resultater?
Vi offentliggør ikke, hvordan vi forhindre manipulation, men vi har avancerede foranstaltninger på plads til at finde og kassere pillet eller kopiere indlæg.

Candidate Match: Similar candidate stance

Nogle af de "lignende stoffer" er meget løst matchet. Er algoritmen overveje det?
Ja, se det spørgsmål Hvordan kandidat match algoritme arbejde?

Hvordan kan du matche en kandidat, der konstant ændrer stilling?
Vi er konstant overvågning af valget og opdatere holdninger hvis / når de ændrer. En kandidat, der er meget fast på en holdning er matchet mere stærkt til denne holdning end en kandidat, der har stemmeret rekord eller tidligere handlinger passer ikke denne holdning. Venligst se også spørgsmålet Hvordan kandidat match algoritme arbejde?

Hvilke kandidater og har du medtage i resultaterne?
Vi inkluderer kandidater, der har kvalificeret sig til at være på stemmesedlen ved næste valg i din tilstand. Vi er i øjeblikket byder kandidater, der vil blive vist på stemmesedlen i 2016 Presidential Kaukasus og Primary. I 2016 vil vi funktionen General Election præsidentkandidater, kandidater til Kongressen, State House og Senatet kandidater og byens kandidater.

Candidate Match: View my results

Jeg tog quizzen et par uger siden. Hvordan kan jeg hente mine svar?
Hvis du bruger den samme computer og browser du tog quizzen på, vil der være en knap i øverste højre hjørne af hjemmesiden, der siger "se mine resultater", der vil tage dig til dine resultater. Vi anbefaler du bogmærke din resultatside efter du har afsluttet quizzen. Vi med vilje bygget webstedet uden login funktioner (ind din e-mailadresse) for at forhindre privatlivets fred.

Kan du tilpasse din quiz til international og lokal anvendelse?
Ja. Se en komplet liste over lande her .

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe?
1. Hjælp os med at gøre sitet bedre. Email os med dine forslag.
2. Fortæl dine venner.
3. Din økonomiske støtte via PayPal er det, der holder dette site kørende.

English Dansk