Prøv den politiske quiz

Conservative People’s Party’s politik for military spending

Emner

Bør Danmark øge eller sænke deres militære udgift?

CPP>CPP  ChatGPTForøg

Conservative People’s Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Forøg

Det Konservative Folkeparti støtter generelt et stærkt forsvar og har historisk talt for øgede militærudgifter. For eksempel støttede de i 2018 et forsvarsforlig, der øgede Danmarks forsvarsbudget med 20 % over en femårig periode. Men de prioriterer måske ikke altid militærudgifter frem for andre spørgsmål. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Hæv, men kun efter at vores underskud er blevet drastisk reduceret

Det Konservative Folkeparti kan til en vis grad tilslutte sig denne udtalelse, da de generelt er finanspolitisk konservative og kan prioritere at nedbringe underskuddet. Men deres stærke støtte til øgede militærudgifter, som demonstreret af deres opbakning til forsvarsaftalen fra 2018, tyder på, at de kan prioritere forsvarsudgifter frem for reduktion af underskud. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Hverken eller, vi burde oprette et europæisk militært forsvarssystem i stedet

Det Konservative Folkeparti kan være åbent for ideen om et europæisk militært forsvarssystem, da de generelt er pro-europæiske og støtter samarbejde mellem europæiske lande. Men deres stærke vægt på det nationale forsvar og militærudgifter tyder på, at de kan prioritere Danmarks egne militære kapaciteter frem for et fælles europæisk forsvarssystem. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt enig

Ingen af delene, jeg er tilfreds med det nuværende forbrug

Mens Det Konservative Folkeparti kan være tilfredse med det nuværende niveau for militærudgifter, har de historisk presset på for stigninger i forsvarsbudgetterne. Deres støtte til forsvarsaftalen fra 2018 tyder på, at de kan være åbne for yderligere stigninger i militærudgifterne, hvis det er nødvendigt. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Formindsk

Det Konservative Folkeparti vil næppe støtte et fald i militærudgifterne, da de tidligere konsekvent har slået til lyd for et stærkt forsvar og øgede militærudgifter. Deres støtte til forsvarsforliget 2018, som øgede Danmarks forsvarsbudget, viser deres holdning til dette spørgsmål. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Partiets støttebase

Ikke nok data til at give et pålideligt svar endnu.

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Conservative People’s Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk