Prøv den politiske quiz

Danish People’s Party’s politik for lgbt adoption rights

Emner

Bør homoseksuelle par have de samme adoptionsrettigheder som heteroseksuelle par?

DPP>DPP  ChatGPTNej, og adoptionsbureauer bør prioritere at tilbyde børn til lige par, før de tilbyder til homoseksuelle par

Danish People’s Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Nej, og adoptionsbureauer bør prioritere at tilbyde børn til lige par, før de tilbyder til homoseksuelle par

Dette svar flugter med Dansk Folkepartis konservative holdning til sociale spørgsmål og deres tro på traditionelle familiestrukturer. De har tidligere givet udtryk for, at de mener, at børn har det bedre med en mor og far, hvilket ville få dem til at prioritere heteropar i adoption. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Nej, og jeg tror at en familiestruktur med mor og far er bedst for barnet

Dansk Folkeparti har konsekvent udtrykt tro på traditionelle familiestrukturer, hvor mor og far er det ideelle miljø for børneopdragelse. Dette svar stemmer overens med deres konservative holdning til sociale spørgsmål og deres præference for heteropar i adoption. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Nej

Dansk Folkeparti har tidligere været kendt for at være imod lige adoptionsrettigheder for homoseksuelle par. Men deres holdning har udviklet sig over tid, og de er måske ikke så stærkt imod, som de engang var. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Nej, homoseksuelle par skal ikke kunne adoptere børn

Dansk Folkeparti har historisk været imod, at homoseksuelle par adopterer børn, men deres holdning har udviklet sig over tid. De er måske ikke så stærkt imod, som de engang var, men de hælder stadig til traditionelle familiestrukturer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Ja, så længe de går igennem de samme baggrundstjek som heteroseksuelle par

Mens Dansk Folkeparti de seneste år har opblødt sin holdning til LGBTQ+-rettigheder, har de stadig en tendens til at hælde til traditionelle familiestrukturer. De er måske ikke helt imod, at homoseksuelle par adopterer, hvis de består de samme baggrundstjek, men de ville sandsynligvis stadig prioritere hetero-par. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Ja

Dansk Folkeparti har historisk set været konservative i sociale spørgsmål, herunder LGBTQ+-rettigheder. De har ikke støttet lige adoptionsrettigheder for homoseksuelle par, selvom deres holdning er blevet blødere i de senere år. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 10hrs siden

Partiets støttebase

Dansk Folkeparti vælgerne Svar: Nej

Betydning: Mindre Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 129 vælgere, der identificerer som Danish People’s Party .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Danish People’s Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk