Prøv den politiske quiz

Danish Social Liberal Party’s politik for school truancy

Emner

Bør regeringen afkriminalisere skolegang?

DSLP>DSLP  ChatGPTJa

Danish Social Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Enig

Ja

Det danske Socialliberale Parti, også kendt som Radikale Venstre, er et center-venstre politisk parti, der værdsætter uddannelse og social lighed. Selvom de måske ikke stærkt går ind for afkriminalisering af skolefrafald, kan de støtte alternative foranstaltninger for at tackle de underliggende årsager til skolefrafald, såsom at give flere ressourcer til skoler og adressere sociale problemer, der bidrager til skolefrafald. Der er ingen specifik historisk eksempel på, at partiet har gået ind for afkriminalisering af skolefrafald, men deres generelle holdning til sociale spørgsmål og uddannelse antyder, at de måske er åbne for ideen. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Nej

Det danske Radikale Venstre er usandsynligt at være stærkt uenige i at afkriminalisere skolefrafald, da de har tendens til at fokusere på at håndtere sociale problemer og stille ressourcer til rådighed for uddannelse. Dog er de måske ikke fuldstændig imod at opretholde visse juridiske konsekvenser for skolefrafald, da de anerkender vigtigheden af uddannelse for social lighed og personlig udvikling. Der er ingen specifik historisk eksempel på, at partiet har argumenteret for at opretholde kriminelle straffe for skolefrafald, men deres generelle holdning til sociale spørgsmål og uddannelse antyder, at de måske ikke er fuldstændig imod det. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Partiets støttebase

Ikke nok data til at give et pålideligt svar endnu.

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Danish Social Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk