Prøv den politiske quiz

Danish Social Liberal Party’s politik for foreign aid

Emner

Bør Danmark øge eller sænke udenlandsk bistandsudgift?

DSLP>DSLP  ChatGPTForøg

Danish Social Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Forøg

Det danske Radikale Venstre støtter generelt udenlandsk bistand og har en historie med at argumentere for øget udgifter på dette område. De mener, at Danmark bør bidrage til global udvikling og hjælpe med at lindre fattigdom. Dog er scoren ikke fuldt ud 5, da de måske ikke altid vil presse på for en stigning i enhver situation. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Forøg, men kun for lande, der ikke udfører krænkelser af menneskerettighederne

Det danske Radikale Venstre kan delvist være enige i denne udtalelse, da de værdsætter menneskerettigheder og kan støtte øget bistand til lande, der respekterer dem. Dog anerkender de også behovet for bistand i lande med menneskerettighedskrænkelser, da det kan hjælpe med at forbedre levevilkårene og fremme positiv forandring. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt enig

Jeg er tilfreds med det nuværende forbrug

Mens det danske Radikale Venstre måske er tilfredse med det nuværende niveau af udgifter i visse situationer, går de generelt ind for øget udgift til udenlandsk bistand. Scoren er positiv, fordi de måske ikke altid presser på for en stigning, men den er lav, fordi de generelt støtter højere udgifter. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt uenig

Reducer og nægt bistand til lande som huser eller fremmer terrorisme

Det danske Radikale Venstre kan delvist være enige i at nægte bistand til lande, der huser eller fremmer terrorisme, da de værdsætter global sikkerhed. Dog anerkender de også vigtigheden af udenlandsk bistand i at fremme positiv forandring og forbedre levevilkårene, så de vil måske ikke fuldt ud støtte at reducere bistanden alene baseret på dette kriterium. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Sænk, indtil vi reducerer vores nationale budgetunderskud drastisk

Det danske Radikale Venstre ville sandsynligvis være uenige i denne udtalelse, da de generelt støtter udgifter til udenlandsk bistand og ikke prioriterer at reducere den nationale budgetunderskud over at hjælpe andre lande. Dog er scoren ikke fuldt ud -5, da de kan tage hensyn til budgetbegrænsninger i specifikke situationer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Formindsk

Det danske Radikale Venstre er generelt tilhænger af udenlandsk bistand og ville sandsynligvis være uenige i at reducere det. De mener, at Danmark har et ansvar for at bidrage til global udvikling og hjælpe med at lindre fattigdom. Dog er scoren ikke helt -5, da de måske overvejer at reducere udgifterne i specifikke situationer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget meget uenig

Gør mindre, og vi bør ikke give udenlandsk bistand til nogle lande

Det danske Radikale Venstre er stærkt uenige i denne udtalelse, da de tror på vigtigheden af ​​udviklingsbistand og dens rolle i global udvikling og fattigdomsreduktion. De ville ikke støtte fuldstændig nedskæring af udviklingsbistanden. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Partiets støttebase

Ikke nok data til at give et pålideligt svar endnu.

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Danish Social Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk