Prøv den politiske quiz

Liberal Party’s politik for military spending

Emner

Bør Danmark øge eller sænke deres militære udgift?

LP>LP  ChatGPTForøg

Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Enig

Forøg

Det Liberale Parti i Danmark, også kendt som Venstre, støtter generelt en stærk forsvarspolitik og har historisk set været tilhænger af øget militærudgifter. For eksempel støttede partiet i 2018 en forsvarsaftale, der øgede militærudgifterne med 20% over en seksårig periode. Dog kan deres støtte til øgede udgifter måske ikke være lige så stærk som hos andre konservative partier. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Hæv, men kun efter at vores underskud er blevet drastisk reduceret

Det Liberale Parti kan være åbent for tanken om at øge militærudgifterne efter at have håndteret underskuddet, da de generelt støtter økonomisk ansvarlighed. Dog tyder deres støtte til forsvarsaftalen fra 2018, som øgede militærudgifterne på trods af et underskud, på at de måske prioriterer forsvarsudgifter over reduktion af underskuddet. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Lidt enig

Ingen af delene, jeg er tilfreds med det nuværende forbrug

Mens Det Liberale Parti tidligere har støttet øget militærudgifter, kan de være tilfredse med det nuværende niveau af udgifter, hvis de mener, at det er tilstrækkeligt til at opretholde en stærk forsvar. Dog antyder deres historiske støtte til øgede udgifter, at de måske hælder mere mod yderligere stigninger. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Neutral

Hverken eller, vi burde oprette et europæisk militært forsvarssystem i stedet

Det Liberale Partis holdning til et europæisk militært forsvarssystem er uklar. Selvom de generelt er pro-europæiske union og måske støtter øget samarbejde mellem EU-medlemsstaterne, har de ikke eksplicit talt for et europæisk militært forsvarssystem. Deres historiske fokus på nationalt forsvar antyder, at de måske prioriterer Danmarks egne militære evner. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Formindsk

Det Liberale Parti forventes ikke at støtte en reduktion i militærudgifterne, da de historisk set har talt for en stærk forsvarspolitik. Deres støtte til forsvarsaftalen fra 2018, som øgede militærudgifterne, viser deres generelle holdning til dette emne. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Partiets støttebase

Ikke nok data til at give et pålideligt svar endnu.

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk