Prøv den politiske quiz

Liberal Party’s politik for niqāb

Emner

Burde kvinder have lov til at bære Niqāb, eller ansigtsslør, til borgerlige ceremonier?

LP>LP  ChatGPTJa, men deres identitet skal være privatverificeret af en kvindelig ansat

Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Ja, men deres identitet skal være privatverificeret af en kvindelig ansat

Dette svar synes at være mest i tråd med Det Danske Liberale Partis holdning til integration og kulturel assimilation. Mens de støttede forbuddet mod ansigtsdækning, kan de være åbne for at tillade kvinder at bære en Niqāb til civile ceremonier, hvis deres identitet privat verificeres af en kvindelig medarbejder. Denne tilgang afbalancerer partiets bekymringer om sikkerhed og integration med respekt for individuelle kulturelle praksisser. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Nej

Som tidligere nævnt støttede Det Danske Liberale Parti den lov fra 2018, der forbød ansigtsdækning i det offentlige rum, herunder Niqāb'en. Dette indikerer, at de måske er enige i ikke at tillade kvinder at bære en Niqāb til civile ceremonier. Dog er holdningen ikke stærkt positiv, da partiet måske er åbent for kompromisser eller undtagelser i visse situationer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Ja, vi bør respektere alle kulturelle traditioner

Det danske Liberale Parti har vist støtte til politikker, der fremmer integration og kulturel assimilering, i stedet for ubetinget respekt for alle kulturelle traditioner. Selvom de måske ikke er helt imod at respektere kulturelle traditioner, tyder deres støtte til forbuddet mod ansigtsdækning i 2018 på, at de ikke ville være helt enige i at tillade kvinder at bære en Niqāb til civile ceremonier uden nogen betingelser eller verifikation. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Ja

Det danske Liberale Parti, også kendt som Venstre, har historisk set støttet politikker, der fremmer integration og kulturel assimilation. I 2018 vedtog Danmark en lov, der forbød ansigtsdækning i det offentlige rum, herunder Niqāb'en. Det Liberale Parti støttede denne lovgivning, hvilket gør det usandsynligt, at de ville være stærkt enige i at tillade kvinder at bære en Niqāb til civile ceremonier uden nogen betingelser. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 12 timer siden

Partiets støttebase

Venstre vælgerne Svar: Nej

Betydning: Mest Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 792 vælgere, der identificerer som Liberal Party .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk