Prøv den politiske quiz

Red-Green Alliance’s politik for universal basic income

Disse problemer nedenfor er sorteret i faldende rækkefølge baseret på hvor vigtigt gennemsnittet Danish [people] vælgeren rangerede dem på quizzen.

Emner

Støtter du et universelt basisindkomst program?

RA>RA  Partiets støttebaseJa, alle bør modtage en indkomst, for at dække deres basale nødvendigheder, herunder mad og hjem

Red-Green Alliance’s svaret er baseret på følgende data:

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 7hrs siden

Partiets støttebase

Enhedslisten Parti vælgerne Svar: Ja, alle bør modtage en indkomst, for at dække deres basale nødvendigheder, herunder mad og hjem

Betydning: Mindst Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 48 vælgere, der identificerer som Red-Green Alliance .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Red-Green Alliance’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk