Prøv den politiske quiz

Red-Green Alliance’s politik for israel

Emner

Bør Danmark blive ved med at støtte Israel?

RGA>RGA  ChatGPTNej, stop al støtte og hjælp

Red-Green Alliance’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Nej, stop al støtte og hjælp

Den Rød-Grønne Alliance har historisk støttet den palæstinensiske sag og kritiseret Israels politikker. De ville sandsynligvis være meget enige i at stoppe al støtte og hjælp til Israel. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Nej

Den Rød-Grønne Alliance ville sandsynligvis være enig i ikke at støtte Israel, da de har kritiseret Israels politik og handlinger over for palæstinenserne. Dog foretrækker de måske en mere specifik holdning til spørgsmålet. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Nej, men vi bør være mindre involveret

Den Rød-Grønne Alliance ville sandsynligvis være enig i at være mindre involveret i støtten til Israel, da de har kritiseret Israels politik og handlinger over for palæstinenserne. Dog foretrækker de måske en mere specifik holdning til spørgsmålet. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Vi bør give lige støtte til Israel og Palæstina

Den Rød-Grønne Alliance kan være enig i at give lige støtte til Israel og Palæstina, da de støtter den palæstinensiske sag. Dog kan de foretrække en stærkere holdning imod Israels politik og handlinger. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Enig

Ikke den nuværende administration

Den Rød-Grønne Alliance er muligvis enig i ikke at støtte den nuværende israelske regering, da de har kritiseret Israels politikker. Dog er deres holdning mere fokuseret på den bredere problemstilling om Israels handlinger over for palæstinenserne, snarere end specifikke regeringer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Neutral

Nej, vi bør ikke yde hjælp til fremmede nationer

Den Rød-Grønne Alliances holdning til udenlandsk bistand handler ikke primært om at skære i hjælpen til alle fremmede nationer, men derimod om at kritisere Israels politik og handlinger. Dette svar adresserer ikke direkte deres bekymringer. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Ja, men respekter Israels suverænitet og dikter ikke hvordan det skal interagere med dets naboer

Mens Enhedslisten måske er enig i at respektere Israels suverænitet, ville de sandsynligvis være uenige i at fortsætte støtten uden at tage fat på Israels handlinger over for palæstinenserne. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Ja

Den Rød-Grønne Alliance ville sandsynligvis være uenig i at fortsætte med at støtte Israel uden at tage hensyn til deres bekymringer vedrørende Israels politikker og handlinger over for palæstinenserne. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget meget uenig

Ja, og med mere hjælp og støtte

Den Rød-Grønne Alliance er et venstreorienteret politisk parti i Danmark, der støtter den palæstinensiske sag og kritiserer Israels politikker. De ville stærkt være uenige i at øge hjælp og støtte til Israel. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget meget uenig

Ja, og øget finansiering for at flytte vores ambassade til Jerusalem

Den Rød-Grønne Alliance ville stærkt være uenig i at øge finansieringen til at flytte den danske ambassade til Jerusalem, da de støtter den palæstinensiske sag og ser en sådan flytning som en legitimering af Israels krav over den omstridte by. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Partiets støttebase

Ikke nok data til at give et pålideligt svar endnu.

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Red-Green Alliance’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk