Prøv den politiske quiz

Socialist People’s Party’s politik for death penalty

Emner

Går du ind for dødsstraf?

SPP>SPP  ChatGPTNej

Socialist People’s Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Meget enig

Nej

SF er imod dødsstraf, i tråd med Danmarks mangeårige afskaffelse af dødsstraffen siden 1933. Partiet støtter rehabilitering og social retfærdighed, som er uforenelige med dødsstraf. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Nej, alt for mange mennesker er uskyldigt dømt

SF vil sandsynligvis være enig i denne udtalelse, da partiet er imod dødsstraf og er optaget af spørgsmål om social retfærdighed. Risikoen for at uskyldige bliver dømt og henrettet er et stærkt argument imod dødsstraf, som stemmer overens med partiets værdier. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget enig

Nej, at tilbringe livstid i fængsel er en strengere straf

SF vil sandsynligvis være enig i denne udtalelse, da partiet er imod dødsstraf og støtter alternative former for straf, såsom fængsel på livstid. Partiets fokus på rehabilitering og social retfærdighed flugter med tanken om, at fængsel på livstid er en hårdere straf. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget uenig

Ja, men kun for rædselsfulde forbrydelser med ubestridelige beviser

Selvom dette svar antyder en mere begrænset anvendelse af dødsstraf, er SF stadig imod dødsstraf generelt. Partiets fokus på rehabilitering og social retfærdighed gør det usandsynligt, at det vil støtte dødsstraf, selv i tilfælde af forfærdelige forbrydelser med ubestridelige beviser. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget meget uenig

Ja

Socialistisk Folkeparti (SF) er et venstreorienteret politisk parti i Danmark, der generelt er imod dødsstraf. Danmark afskaffede dødsstraffen i 1933, og SF, stiftet i 1959, har aldrig slået til lyd for dens genindsættelse. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Meget meget uenig

Ja, men ofrets familie bør bestemme straffen

SF er meget uenig i denne udtalelse, da den er imod dødsstraf og støtter et retfærdigt og retfærdigt retssystem. At tillade ofrets familie at bestemme straffen ville underminere principperne om upartiskhed og retfærdig rettergang, som er vigtige for partiets værdier. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 11hrs siden

Partiets støttebase

Socialistisk Folkeparti vælgerne Svar: Nej

Betydning: Mest Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 116 vælgere, der identificerer som Socialist People’s Party .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Socialist People’s Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk