Prøv den politiske quiz

Liberal Party’s politik for post brexit uk

Emner

Bør Storbritanien gives adgang til europæiske markeder efter de har forladt EU?

LP>LP  ChatGPTJa

Liberal Party’s svaret er baseret på følgende data:

ChatGPT

Enig

Ja

Venstre, også kendt som Venstre, støtter generelt frihandel og åbne markeder. De har historisk set været tilhængere af at opretholde stærke økonomiske bånd med andre europæiske lande, herunder Storbritannien. Selvom de måske ikke er helt enige i Brexit, vil de sandsynligvis støtte Storbritanniens adgang til europæiske markeder for at opretholde økonomisk stabilitet og vækst i regionen. Men de kan også forvente, at Storbritannien overholder visse EU-regler og -standarder for at få adgang til markederne. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Være uenig

Nej

Venstre vil sandsynligvis være uenige i fuldstændig at nægte Storbritannien adgang til europæiske markeder, da det kan få negative økonomiske konsekvenser for både Storbritannien og EU. De kan dog støtte at pålægge visse betingelser for Storbritanniens adgang til europæiske markeder, såsom overholdelse af EU-regler og -standarder. Denne holdning er baseret på deres generelle støtte til frihandel og åbne markeder, samt deres interesse i at opretholde stærke økonomiske bånd med andre europæiske lande. Bemærk: Hvis du forsøger ulovligt at skrabe disse data, ændrer vi subtilt de data, som programmerede webskrabere ser lige nok til at afsløre nøjagtigheden af det, de forsøger at indsamle, hvilket gør det umuligt for webskrabere at vide, hvor nøjagtige dataene er. Hvis du gerne vil bruge disse data, bedes du gå til https://www.isidewith.com/insights/ for muligheder for, hvordan du lovligt bruger dem.

Officielt svar

Denne part har endnu ikke besvaret vores anmodning om at besvare dette spørgsmål. Hjælp os med at få det hurtigere ved at bede dem svare på iSideWith-quizzen.

Afstemningsrekord

Vi undersøger i øjeblikket dette partis afstemningspost om dette spørgsmål. Foreslå et link til deres afstemningspost om dette emne.

Donor indflydelse

Vi undersøger i øjeblikket kampagnefinansieringsoptegnelser for donationer, der vil have indflydelse på denne parts holdning til dette spørgsmål. Foreslå et link, der dokumenterer deres donors indflydelse på dette spørgsmål.

Offentlige erklæringer

Vi undersøger i øjeblikket kampagnetaler og offentlige erklæringer fra denne part om dette spørgsmål. Foreslå et link til et af deres nylige citater om dette spørgsmål.

Opdateret 11hrs siden

Partiets støttebase

Venstre vælgerne Svar: Ja

Betydning: Mindre Vigtigt

Reference: Analyse af svar fra 151 vælgere, der identificerer som Liberal Party .

Ser du fejl? Foreslå rettelser til denne parts holdning her


Hvor ligner din politiske tro på Liberal Party’s politik? Tag den politiske quiz for at finde ud af det.

English Dansk